Mutări rezidenţiale

Fie că aveți de mutat doar mobilă sau ați zugrăvit și nu are cine să vă ajute să vă aranjați lucrurile prin casa, ați cumpărat o piesă nouă de mobilier și nu aveți cu cine să o montați, profesioniștii noștrii vă vor ajuta cu răbdare și multă pricepere. Doriți să vă mutați cu totul, în Cluj Napoca, în altă localitate sau chiar peste hotare, nu este nici o problemă sunați chiar acum la 0748 122 331 și un consultant va fi la dispoziția dvs, va oferi sfaturi gratuite, va ajuta la organizarea mutării va pune la dispoziție variante de preț și chiar va ajuta să faceți alegerea cea mai bună.

Mutari rezidentiale

Mutări firme

Aveți nevoie de un partener de încredere pentru afacerea dvs? Noi vă oferim cele mai bune servicii, fie că vă mutați afacerea dintr-o locație în alta sau doar vă extindeți, angajații noștrii vă stau oricând la dispoziție. Mobilierul va fi bine protejat, documentele vor fi tratate cu atenție maximă, iar arhiva, mostrele, eventualale produse vor fii bine păstrate în cutii rezistente și curate. Serviciile noastre de mutare în weekend sau după terminarea programului de lucru vă vor ajuta să treceti peste această schimbare făra a perturba activitatea angajaților.

Mutări speciale

Dacă veți parcurge galeria cu imagini de la mutările efectuate, veți vedea că pentru noi transportul și manipularea în siguranță a unor obiecte voluminoase sau grele nu reprezintă o problemă, chiar dacă este necesară manipularea acestora în spații înguste, pe scări sau pe teren accidentat. Oferim servicii de calitate, vă protejam bunurile și vă ajutăm să luați decizia potrivită atunci când aveți nevoie. Mutările speciale nu se încadrează în prețurile standard, asadar pentru o estimare gratuită vă rugăm să ne contactați.

Mutari speciale

Contact